ARTS AL NORD
Arts el Nord, cicle de noves sonoritats a Menorca.
Arts al nord, menorca, fornells, macaret, montpalau, música, concert, concerts, es mercadal, suu, roger pistola, pol fuentes, da souza, pavvla, donallop, daniel lumbreras, biel ensemble, jansky, la nena samsó, el petit de cal eril, laxnbusto, leonmanso, guiem soldevila, es far cultural, música a menorca, concerts menorca, musica en menorca, conciertos en menorca, nord, norte, planes menorca, que hacer en menorca, julio en menorca
21927
page-template-default,page,page-id-21927,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.8,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1.4,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Arts al Nord és un cicle vinculat a la Casa d’Artistes de Montpalau on els artistes combinen una estada de residència amb la participació en el cicle de música. Actucions en petit format que emmarquen l’oferta cultural més especial del nord de Menorca.

Aquest segon any es celebra durant el mes de Juliol al Castell de Fornells, amb concerts dobles de pop rock, electrònica i música d’autor, juntament amb intervencions artístiques sorpresa! També comptarà amb una sessió especial de música clàssica a Na Macaret i dues sessions on cantautor i psicodèlia pop posaran música en una vetlada a la mateixa residència d’artistes.

Arts al Nord aposta per les arts i la música emergent i de qualitat dels creadors tant de les Illes Balears com convidats de fora de les Illes.