BASES · RESIDÈNCIA DE CREACIÓ AN21
Arts el Nord, cicle de noves sonoritats a Menorca.
Arts al nord, menorca, fornells, macaret, montpalau, música, concert, concerts, es mercadal, suu, roger pistola, pol fuentes, da souza, pavvla, donallop, daniel lumbreras, biel ensemble, jansky, la nena samsó, el petit de cal eril, laxnbusto, leonmanso, guiem soldevila, es far cultural, música a menorca, concerts menorca, musica en menorca, conciertos en menorca, nord, norte, planes menorca, que hacer en menorca, julio en menorca
22093
page-template-default,page,page-id-22093,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.8,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1.4,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

BASES DE LA CONVOCATÒRIA

 

CASA D’ARTISTES (ES FAR CULTURAL) presenta el programa de residències de creació sonora per donar suport a la recerca i l’experimentació en l’àmbit de l’art sonor i/o la música experimental. La convoctòria està dirigida a artistes que treballin a partir del so i que necessiten un temps per dedicar-lo a a projectes d’investigació i/o creació sonora. Poden ser projectes i/o recerques en procés.

Es seleccionarà una proposta per realitzar una estada de creació a la Casa d’Artistes (Menorca) entre el 10 de setembre al 3 d’octubre 2021.

Què s’ofereix?
– 1 beca (1 artista). Allotjament i espai de treball a la Casa d’Artistes (no inclou les dietes).
– Desplaçaments fins a Menorca (des de Barcelona o Palma) en el cas que l’artista sigui de fora de l’illa.
– Ajuda a la creació de 300 €
– El 2 d’octubre del 2021 el projecte seleccionat (acabat o en procés) es mostrarà a Es Claustre (Maó).

 

Com participar?

Heu de presentar la següent documentació en un sol document pdf al correu casadartistes@gmail.com.

L’índex del document serà el següent:

  1. Biografia / statement (declaració d’intencions).
  2. Breu carta de motivació.
  3. Mostra del treball recent. Un mínim de 2 projectes i màxim 5. 
  4. CV artístic. Ha d’incloure les dades personals (nom complet, lloc i data de naixement, correu electrònic, nombre de telèfon, web o vincles a xarxes socials).

 

El document pot estar en català, castellà o anglès.

  • Termini de presentació: fins al 14 d’agost de 2021
  • Resolució: 16 d’agost de 2021
  • Estada entre el 10 de setembre al 3 d’octubre 2021

 

Acceptació 

Un cop s’hagi notificat la resolució, l’artista tindrà 5 dies per acceptar o rebutjar la beca. En acceptar-la, els i les artistes es comprometen a:

  • Acceptar els termes de la convocatòria.
  • Assegurar la seva participació durant les dates pactades (*no ajornable).
  • Autoritzar l’ús de la documentació visual i sonora amb finalitats divulgatives i com a arxiu de la Casa d’Artistes / Es FAR Cultural.
FORMULARI

AMB EL SUPORT DE

Es Claustre (Maó): un Espai Obert, Festa Compartida i Cultura Viva

Al pati, l’espai central de l’edifici, i emmarcat per unes precioses voltes de marès, és on realitzem activitats culturals i lúdiques a l’aire lliure. Concerts de jazz, pop, folk, clàssica, teatre, dansa, art… Un entorn únic on gaudir d’una oferta cultural sense comparació a la illa, amb una proposta gastronòmica elaborada amb productes locals i de qualitat. Pel seu escenari hi han passat grups i artistes com ara Love of Lesbian, Kiko Veneno, Jordi Savall, Rosalía, Coque  Malla, La Mala Rodriguez, Xoel Lopez, Jay Jay Johanson, Antonia Font, Jorge Drexler, Mastretta, Albert Pla, Macaco, Muchachito Bombo Infierno, Sopa de Cabra, Celtas Cortos, Toreros Muertos, El Niño de Elche, Marco Mezquida i Sol Picó, Quimi Portet, Manel, Ivan Ferreiro, Maria Arnal i Marcel Bagés, Carles Benavent i Tomasito, CaboSanRoque, Roger Bernat, Joan Català, Circ Bové, Leo Bassi...

AMB EL SUPORT DE